Soft CRM - pentru Performanța echipei de vânzări

- HERMES CRM România -
organizare, Previzionare și Control în vânzări
creștE satisfacția clienților Tăi

HERMES CRM România - control și organizare în VÂNZĂRI - crește satisfacția Clienților Tăi

De ce să lucrezi mai mult când poți lucra mai puțin, mai organizat, mai inteligent și mai rapid?

PS: Integrat cu ERP-ul! Colegii și clienții tăi îți vor mulțumi.

CRM pentru Creșterea și Monitorizarea Echipelor de Vânzări

În modulul CRM Vânzări poți verifica ușor ofertele trimise, activitatea echipei de vânzări și oportunitățile existente. Datele îți sunt la îndemână în orice moment, de pe orice dispozitiv, indiferent că ești la birou, pe teren sau în vacanță.

Știi tot timpul când se modifică ceva în statusul lead-urilor, prospecților sau a clienților cu ajutorul notificărilor afișate în aplicația CRM.

Găsești rapid și ușor răspunsuri la întrebări precum: “Ce vânzări se închid luna asta?”, „Ce oportunități sunt pe cale să pierd?” sau „Cine se ocupă de un client? sau de o anumită activitate?”. Aceste informații te ajută să îți îmbunătățești constant procesul de vânzare și să ții sub control faptul că nu niciun membru al echipei nu ratează oportunități majore sau amânate.

Ajungi simplu la toate informațiile de care ai nevoie, atunci când ai nevoie. Știi mereu cine s-a ocupat de task-uri. Și ai tot istoricul clienților la doar un filtru distanță.

În aplicație ai totul despre clienți și despre propria activitate. Iar dacă ești Supervizor, descoperi într-o clipă orice ai nevoie despre activitatea Account Managerilor pe care îi ai în subordine.

Un CRM axat pe vânzări, te ajută să rezolvi ușor situația în care reprezentanți de vânzări, din mai multe divizii, interacționează cu același client. Poți sincroniza cu ușurință vizitele, ofertele sau task-urile acestora pentru a eficientiza activitatea tuturor diviziilor de vânzări.

Clasifici în sistemul CRM clienții în funcție de stadiul în care te afli cu negocierea, iar apoi folosești oportunitățile de vânzare în orice etapă (Lead, Prospect, Client) a relației cu clientul.

Excel-urile dispar, iar Exactitatea și Predictibilitatea în Vânzări și Previziuni apar pentru că CRM-ul te ajută să te bucuri de:

  • Cifre de vânzări actualizate în timp real.
  • Același set de date pentru toată lumea.
  • Același raport care arată la fel și conține aceleași cifre indiferent că se uită pe el Managerul General, Directorul de Vânzări sau Agentul de Vânzări.

Acum rapoartele capătă același sens pentru toți. Iar tu vorbești aceeași limbă cu agenții atunci când discuți despre rapoartele și targetele lor de vânzări.

Modul CRM Vânzări cu procese automatizate

Îl folosești așa cum vrei. Tu decizi ce informații vede în softul CRM fiecare membru al echipei. Tu stabilești sau creezi noi câmpuri obligatoriu de completat pentru echipa de vânzări. Dar mai ales, te bucuri de flexibilitatea pe care ți-o oferă un CRM ușor de personalizat pentru a-l transforma într-un instrument cât mai util afacerii tale.

Spune „Adio!” costurilor de achiziție foarte mari pentru licențe software. Spune „Bun venit!” unei aplicații CRM care funcționează din prima:

  • Fără să te mai chinui să instalezi ceva pe vreun device de-al tău.
  • Fără să mai fii nevoit să cheltui bani pentru un server.
  • Fără să mai fii obligat să îți bați capul cu actualizările aplicației până la ultima versiune.

Depășește limitele unui soft CRM neintegrat cu ERP. Folosește o platformă Cloud CRM care îți ajută echipa de agenți să colaboreze și să vândă din orice loc, în orice moment.

Creat după cele mai noi standarde de design, HERMES CRM este un instrument Super Simplu de Utilizat pentru oricare dintre agenții tăi de vânzări. Chiar și noii angajați se vor obișnui rapid cu el și vor începe să devină productivi chiar din prima lor săptămână de lucru.

Indiferent că ești la sediu sau pe teren, cu sistemul CRM de la Transart creezi rapid o ofertă, gata de trimis prin e-mail. Dai doar Tap-Tap pe smartphone/tabletă sau folosești mouse-ul dacă ești la birou și GATA. În câteva minute, clientul deja a primit noua ta ofertă.

Creează task-uri și dă-le share cu colegii. Dai doar câteva Tap-uri/click-uri și deja ai împărțit task-urile cu echipa.  Așa te asiguri că se respectă deadline-ul pentru a trimite o ofertă sau pentru a da un telefon.

HERMES CRM  te notifică atunci când ai programat în calendar să faci o activitate (cum ar fi să suni un client), indiferent că ești la birou sau pe teren.  Iar dacă ai activități de rutină, care se repetă lunar, le înregistrezi o singură dată în calendar și veți primi remindere pentru ele atunci când ai stabilit.

Soft CRM centrat pe clienți

Salvează ore bune de lucru în fiecare săptămână prin automatizări utile pentru întreaga ta echipă de vânzări.  Așa că timpul câștigat îl poți folosi pentru a îmbunătăți relația cu clienții, pentru a prezenta produse noi sau pentru a vinde mai mult.

Atunci când ai toate datele despre clienți într-un singur loc, lucruri magice încep să se întâmple.

Așa vei începe să gestionezi ușor contacte, clienți, furnizori, activități, oferte, comenzi și management leaduri și  oportunități. Ba mai mult, descoperi cu ce firme are un anumit contact conexiuni și înțelegi relațiile de business dintre firmele din portofoliul tău.

Uneori apar noi clienți, alteori apar noi colegi care trebuie să meargă în vizită la clienți. HERMES îi ajută pe cei care fac vânzări în teren să afle locația exactă a clienților direct din aplicația CRM pentru a ajunge la destinație mult mai ușor.

Sincronizează CRM-ul cu ERP-ul. Eficientizează procesele de business

Uită de telefoane, e-mail-uri și alte prelucrări manuale pentru introducerea comenzilor în ERP. HERMES CRM e direct integrat cu sistemul ERP așadar datele din oferte se transferă automat între sistemele CRM si ERP, iar erorile din comenzi dispar cu totul (sau cel puțin se reduc la minim).

Ce spun clienții despre HERMES CRM

Doresc mai multe detalii despre HERMES CRM

Facebook
LinkedIn
Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.