SFA complet pentru performanță în distribuție

HERMES SFA - Soluție de Sales Force Automation perfect adaptabilă pentru orice Afacere de Distribuție Pre-Sales și Van-Sales

SFA androd Sales Force Automation

Creat pentru a-ți crește afacerea

Descoperă soluția COMPLETĂ
care ajută orice firmă de distribuție
să își crească vânzările

Descoperă soluția COMPLETĂ care ajută orice firmă de distribuție să își crească vânzările

Nu mai pierde TIMP ȘI BANI.
ÎNCEPE SĂ VINZI MAI MULT ȘI MAI EFICIENT.


Peste 8000 de agenți folosesc această soluție în fiecare zi, cu rezultate optime.

SFA software - Sales agent - Sales force automation

De ce o aplicație SFA pentru automatizarea forței de vânzări din distribuție?

Studiile arată că afacerile care nu automatizează procesele de business pierd până la 71% din timp și resurse pentru a planifica și defini diferite operațiuni. Ceea ce e ENORM.

O firmă de distribuție nu se mai poate baza doar pe un soft de preluare comenzi pentru agenții de vânzări, fiindcă nu e cu mult mai bun decât o agendă și un pix.

Reține acest lucru:

Soft de preluare comenzi ≠ soluție de creștere a vânzărilor

Acum întreabă-te cât timp pierd agenții tăi de distribuție cu o mulțime de operațiuni repetitive care le reduc productivitatea, în loc să se concentreze efectiv pe MAXIMIZAREA VÂNZĂRILOR LA FIECARE CLIENT ÎN PARTE?

Și timpul trece. Și iar vezi că vine sfârșitul lunii. Și iar începi să tragi linie și vezi că targetul nu e acolo unde ar trebui să fie. Și iar îți spui că vei recupera luna viitoare. Iar acest circuit se repetă iar și iar, poate chiar lună de lună.

Și nu, nu e vina ta, a agenților tăi de vânzări sau a clienților că targetul de vânzări nu s-a îndeplinit. Pur și simplu încă nu ai instrumentul potrivit care să te ajute să îți crești vânzările. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

Câțiva dintre sutele de clienți care folosesc HERMES SFA cu succes în fiecare zi

BDG Import distrbutie bauturi - beverages -Jack Daniel Jagermeister
DRIm Daniel
eternal beauty erp salarizare
Medident Exim
ERP Magdolna Impex
Seda Invest CRM vanzari

Video: Soft pentru agenți de vânzări
integrat cu programul de gestiune

Descoperă cum folosind
Sistemul Hermes SFA poți să:

Imaginează-ți ce rezultate ai avea dacă ai folosi un set complet de funcționalități performante pentru creșterea vânzărilor precum:

SFA androd Sales Force Automation

Cu HERMES SFA obții abilitatea de a-ți
crește vânzările de zi cu zi indiferent
de industria în care activezi

FMCG

CARNE

COSMETICE

ECHIPAMENTE MEDICALE

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

MATERIALE INSTALAȚII

SCULE ȘI UNELTE

PÂINE | VIN

ECHIPAMENTE HORECA

FARMA

PIESE AUTO

BIROTICĂ PAPETĂRIE

ADITIVI ALIMENTARI

LACTATE

TUTUN

VETERINARE

Mobilitate

HERMES este soluția mobilă de vânzări Pre-Sales și Van-Sales dezvoltată special pentru a crește productivitatea agenților din teren. Componenta mobilă este disponibilă în variantă completă pe platforma Android, iar componenta de BackOffice (Administrare și Raportare) pe sistem de operare Windows.

Mobilitate

HERMES este soluția mobilă de vânzări Pre-Sales și Van-Sales dezvoltată special pentru a crește productivitatea agenților din teren. Componenta mobilă este disponibilă în variantă completă pe platforma Android, iar componenta de BackOffice (Administrare și Raportare) pe sistem de operare Windows.

Flexibilitate​

HERMES. Îl folosești așa cum vrei.

Alege ce e mai bine pentru tine:

abonament_lunar_ic

Abonament lunar

Achiziție licențe

Module HERMES

Aplicația funcționează pe smartphone-uri, respectiv tablete și poate fi perfect adaptată nevoilor oricărei companii cu ajutorul modulelor configurabile și a setului extins de funcționalități avansate pentru activități de Pre-Sales, Van-Sales, Tele-Sales și Retail Execution (Merchandising).

Pre-Sales

Van-Sales

Tele-Sales

Targets

Retail Execution

Complex
Promotion

Photo &
Multimedia

Dashboard
& Analytics

GPS

Supervisor

Derogări

Back-Office

HERMES te ajută să

Descoperi noi metode pentru a
îmbunătăți target-ul de vânzări prin:

Integrarea celor mai bune practici de vânzări folosite la nivel internațional de către cele mai importante companii de distribuție

Acces instant la o multitudine de rapoarte și indicatori de performanță vitali pentru creșterea vânzărilor tale

Comunicare și transfer de informații în timp real cu întreaga echipă de vânzări

Alătura-te celor peste 230 de clienți fericiți
și bucură-te de Benefiicile utilizării
HERMES SFA

Alegerea e a ta, dar iată câteva motive pentru care e mai bine pentru tine să devenim parteneri:

Automatizările noastre vă scapă de activitățile de rutină, care nu produc bani, astfel încât să puteți acorda mai multă atenție clienților în timpul vizitei. 

Cu HERMES, activități precum: aplicarea discount-urilor și a promoțiilor, emiterea documentelor de facturare și încasare, avize de livrare (Van-Sales) lansare de propuneri noi de comandă etc. se realizează instant. 

Mai mult de atât, soluția noastră îți ajută agenții să vândă mai mult sau chiar să mai câștige timp pentru încă o vizită în plus pe zi. Ceea ce poate însemna încă o vânzare în plus.

Acum ai o soluție profesională pentru monitorizarea echipei de vânzări din teren. Tot ce ai nevoie să știi despre activitățile lor zilnice găsești într-un singur loc, fără să îi mai obligi pe ei să îți raporteze. 

Cu HERMES obții oricând vrei rapoarte cu privire la activitatea, performanța și status-ul targetelor tuturor agenților de Pre-Sales sau Van-Sales.

Cu un simplu click trimiți instant către întreaga ta echipă de vânzări informații despre noile promoții, liste speciale de prețuri pentru clienți, produse focus, lichidări de stoc și multe altele. 

Iar dacă vrei, poți chiar să le indici vizual agenților produsele asupra cărora trebuie să se concentreze în vânzare, în caz de promoție sau lichidare de stoc.

HERMES reprezintă o colecție de bune practici de distribuție și metode de creștere a vânzărilor validate de piață și selecționate cu mare atenție în ultimii 20 de ani. Know-how-ul l-am dobândit lucrând cu unele dintre cele mai profitabile firme de distribuție la nivel național și internațional.

Testimonial VIDEO

HERMES SFA pentru distribuitori

Ion Lungu, Manager Analiză și Control – Miruna International Impex

„După finalizarea procesului de geocodare, fiecare magazin avea coordonatele sale. Supervizorul avea posibilitatea ca într-un Backoffice, pe harta, să urmărească traseul pe ruta agentului subordonat, iar agentul era obligat sa mearga la magazine sa ia comanda. Astfel, s-a întărit controlul asupra subordonaților, dar în același timp s-a îmbogățit și relația cu clientul, agentul fiind obligat să îl viziteze conform rutei zilnice.”

Mai rapid pentru client, înseamnă mai bine pentru tine. Primești comenzile din teren direct în sistemul ERP pentru a putea începe rapid pregătirile pentru livrarea lor. 

HERMES te face să uiți de erori din comenzi (sau măcar să le reduci semnificativ). Și pe lângă asta te ajută să scapi și de hârtii, de e-mail-uri de comandă, de preluarea telefonică a comenzilor din teren și/sau prelucrarea manuală a datelor din comenzi.

Uneori excepțiile devin obișnuințe. De cele mai multe ori, excepțiile nu aduc beneficii reale pe termen lung, altfel ar fi purtat numele de reguli. Însă agenții iubesc excepțiile, fiindcă îi ajută să vândă și să își îndeplinească target-ul. 

Prin intermediul modulului de Derogări, agenții îți pot cere acceptul pentru a vinde în condiții excepționale, direct din aplicație, chiar din timpul vizitei la client. 

Iar tu ai acum la dispoziție toate datele despre client și agent, astfel încât să iei cea mai profitabilă decizie pentru compania ta.

Nimeni nu își dorește să aibă în depozit produse care nu se vând, mai ales dacă sunt perisabile. Cu HERMES SFA economisești bani, timp și spațiu de depozitare optimizându-ți stocurile pe baza istoricului comenzilor. Astfel ești mereu sigur că ai pe stoc produsele cu cel mai mare rulaj și cu cea mai bună profitabilitate. 

La fel de adevărat e că nimănui nu îi place să piardă. Chiar deloc. De aceea ai nevoie să controlezi soldurile și să îți optimizezi fluxul de numerar cu ajutorul Credit-Controller-ului din HERMES pentru a evita pierderi importante care apar din cauza clienților rău-platnici.

Ce ar fi un produs foarte bun,
fără servicii de o calitate pe măsură?

Când lucrezi cu noi poți sta liniștit în această privință. Suntem aici pentru tine, atunci când ai nevoie de suportul nostru. Consultanți cu experiență vastă în multiple industrii te ajută să-ți îndeplinești obiectivele de business.

Acces 12 luni la toate actualizările aplicației HERMES SFA

94% dintre clienți sunt mulțumiți de serviciile de suport oferite

Soluție care respectă normele de calitate ale certificării ISO 9001:2015

Dar nu ne asculta pe noi, vezi  …

Ce spun clienții despre HERMES SFA

Și încă ceva despre noi...

#1 HERMES este Lider în România și Europa pe SFA

20+ Ani experiență în Sales Force Automation

20 Țări în care HERMES a fost implementat

230+ Clienți activi

Testimonial VIDEO

Software SFA + ERP Transart

Lucian Ciochina, IT Manager – Archimina

„Pe parcursul timpului, normal ca am folosit B-Org-ul pentru stocarea si prelucrarea datelor de gestiune, iar Hermesul pentru comenzile facute online de agenti. Cred ca lumea nu isi poate imagina la ora actuala cum ar decurge un proces de vanzare prin agenti fara un instrument gen HERMES.”

Mai mult decât un simplu soft pentru agenți
HERMES SFA:

Dacă încă nu te-ai hotărât că vrei să îți crești vânzările, nu e nicio problemă. Te înțelegem, e perfect normal să mai ai unele nelămuriri. Noi suntem aici să îți oferim ajutor în business și răspunsuri la întrebări.

Și facem asta chiar acum.

HERMES SFA a apărut acum aproape 20 de ani și a fost prima aplicație de vânzări dedicată agenților de teren din țară. În prezent, HERMES reprezintă soluția numărul 1 din România pentru sectorul de distribuție deoarece a fost permanent actualizată cu cele mai bune practici de distribuție, vânzări și merchandising utilizate la nivel internațional.

Răspunsul la această întrebare este că: “Depinde”. Spunem asta fiindcă soluția noastră este un instrument business de calitate, însă impactul său depinde de cum îl utilizează oamenii. Dacă este folosit bine pentru a crește performanța echipei de vânzări se va amortiza rapid, dacă nu este folosit la capacitate maximă probabil va dura mai mult până se va amortiza complet. Din spusele unora dintre clienții noștri, investiția se amortizează în câteva luni sau într-un interval de 1-2 ani, însă depinde de la caz la caz și de la business la business, fiindcă poate dura și mai mult de atât.

Da, se pot personaliza. Chiar dacă imprimantele termice printează numai alb-negru, se pot adăuga, de exemplu, pe documente precum chitanțe sau facturi, ștampila și logo-ul firmei tale.

Imprimantele termice compatibile cu HERMES printează facturi, avize de stoc și de livrare, borderouri de încasări sau chitanțe.

HERMES transmite datele pentru printare către imprimantele mobile utilizând tehnologia Bluetooth.

Imprimantele mobile care se integrează cu HERMES sunt produse de: Zebra, Bixolon, Datecs,Epson, HP, Intermec, Rego, Sedona sau Star Micronics. Atunci când ne contactezi întrebă-ne și de acest aspect și îți vom recomanda cele mai bune variante pentru tine.

Aplicația mobilă funcționează pe smartphone-uri și tablete. Ca și specificații minime, device-ul mobil ar trebui să aibă minim 4 nuclee care rulează la o frecvență de minim 1.5 Ghz. Avem deja pregătită pentru tine o listă de device-uri testate și recomandate, astfel încât să îți fie cât mai ușor să alegi dispozitivul mobil cel mai potrivit pentru tine și afacerea ta.

HERMES Sales funcționează pe sisteme de operare Android și Windows. Modulul de Retail Execution este disponibil si pe dispozitive mobile iOS.

Îți oferim variante flexibile de achiziție pentru ca tu să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Poți opta atât pentru achiziția licențelor HERMES SFA, cât și pentru utilizarea produsului ca și serviciu SaaS (abonament).

Da, avem 100% acoperire națională. Iar dacă este cazul ne deplasăm și în alte țări pentru a implementa aplicația și/sau pentru a oferi training și consultanță.

În majoritatea cazurilor implementarea soluției HERMES pentru creșterea vânzărilor firmelor de distribuție decurge astfel:

  1. Analiză preliminară. Vei discuta împreună cu consultantul nostru și îi vei spune ce dorești să obții de la aplicație. Apoi vom face împreună o analiză a business-ului tău pentru a înțelege care sunt circuitele de business specifice afacerii tale și cum te putem ajuta să faci lucrurile mai bine.
  2. Stabilirea și pregătirea datelor necesare pentru a fi importate în HERMES. În această etapă veți pregăti date despre stocuri, prețuri, produse și clienți pentru a fi importate în aplicație.
  3. Instalare HERMES. Aplicația va fi instalată pe dispozitivele mobile, iar HERMES BackOffice va fi instalat pe PC.
  4. Training pentru utilizatori. Se va realiza un training complet și detaliat atât pentru agenții de vânzări, cât și pentru persoanele care vor lucra în HERMES BackOffice.
  5. Începere proiect pilot. Acest pas este util pentru a descoperi și rezolva eventuale nelămuriri care apar atât la agenți când încep să lucreze efectiv în aplicație, cât și la supervizorii care folosesc BackOffice-ul.
  6. Feedback din partea dumneavoastră. Veți discuta din nou cu consultanții noștri pentru a le oferi un feedback după câteva zile de utilizare astfel încât să putem adapta și mai mult aplicația conform nevoilor organizației tale.
  7. Al doilea training pentru agenți și BackOffice. În această etapă se mai pun la punct și alte detalii care au apărut în perioada proiectului pilot.
  8. Implementarea este gata, iar proiectul este LIVE. De acum vă puteți bucura de beneficiile pe care vi le aduce aplicația, iar atunci când aveți întrebări ne puteți contacta cu încredere pentru ajutor.

Datorită know-how-ului extins al echipei de consultanți, implementarea soluției pentru vânzări și distribuție se realizează rapid. În cazul în care folosești aplicația B-Org ERP sau Neomanager de la noi timpul de implementare se reduce semnificativ. Dacă nu apar situații neprevăzute și dacă le oferi consultanților noștri toate informațiile de care au nevoie pentru implementare, iar apoi te organizezi bine cu echipa ta pentru training vei avea sistemul funcțional în aproximativ o lună.

În cazul în care dorești să integrezi HERMES cu o altă aplicație ERP, atunci durata medie de implementare poate crește la aproximativ la 2-3 luni fiindcă e nevoie să se realizeze și integrarea aplicațiilor între ele pentru a putea transmite datele fără probleme.

Datorită interfeței intuitive agenții vor începe să cunoască și să utilizeze bine aplicația încă din primele zile de utilizare. Atunci când am creat aplicația am ținut cont de standardele de funcționalitate și design dezvoltate de Google pentru Android și de Apple pentru iOS. Respectarea acestor standarde oferă certitudinea că utilizatori soluției HERMES SFA vor avea o experiență plăcută în utilizarea aplicației. Mai mult de atât, oamenii tăi vor putea învăța ușor cum să o utilizeze pentru a vinde mai mult și mai bine astfel încât să își atingă și să își depășească targetele de vânzări.

Depinde de la caz la caz și cel mai bine este să ne contactezi pentru a discuta cu unul dintre consultanții noștri astfel încât să primești cea mai bună recomandare pentru nivelul de activitate pe care îl ai. Totuși, ca să îți faci o idee, modulele HERMES pentru automatizarea activității forței de vânzări sunt: Pre-Sales, Van-Sales, Tele-Sales, Targete, GPS, Promoții Mixte, Derogări, BackOffice și Dashboard & Analytics.

HERMES SFA este integrat nativ cu aplicațiile noastre: B-Org ERP sau sistemul de gestiune Neomanager, ambele soluții fiind adaptate nevoilor speciale ale unei afaceri de distribuție. Totuși, avem mulți clienți care se bucură de beneficiile pe care le oferă HERMES prin integrări de succes ale aplicației noastră cu alte ERP-uri internaționale precum: SAP, Scala, CSB, MFG/Pro, KAS, EFAS, SunSystems, Microsoft Dynamics Navision, Microsoft Axapta, BusinessNavigator, OTC, Prometeus/SND, Presenta etc. Totodată avem integrări și cu unele dintre ERP-urile locale precum Charisma.

Echipa de suport și implementare HERMES SFA este formată din consultanți cu experiență care au la activ zeci de implementări și training-uri dedicate firmelor de distribuție din țară și din străinătate. După cum ai văzut deja, consultanții noștri au expertiză în multiple industrii, așa că ne poți contacta cu încredere. În plus, conform chestionarului anual de satisfacție a clienților, 94% dintre ei sunt mulțumiți de serviciile noastre, ceea ce arată profesionalismul echipei care se va ocupa de tine. Nu suntem perfecți, însă ne străduim în fiecare an să creștem acest procent pentru a avea cât mai mulți clienți mulțumiți.

Vreau o prezentare personalizată
a soluției de creștere a vânzărilor
HERMES Sales Force Automation

Acest site folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.