Image Recognition

Image Recognition

Funcționalitatea de recunoaștere a produselor doar cu ajutorul unei imagini reprezintă cu siguranță o schimbare majoră asupra modului în care agenții din teren, respectiv companiile, colectează date din magazine și își ajustează modul în care implementează standardele de mercantizare. Se câștigă astfel viteză, acuratețe și acces la un volum mult mai mare de date corecte și valoroase care sunt colectate doar cu niște simple fotografii.

Aceste date se transformă într-un feedback consolidat despre gradul de respectare al standardelor de retail execution & merchandising și despre rezultatele implementării lor în diferite magazine, așadar acum ai acces la toate pârghiile prin care îți poți optimiza și maximiza impactul merchandising-ului asupra veniturilor, vânzărilor și vizibilității propriilor brand-uri.

HERMES încorporează puternica și inovativa tehnologie de recunoaștere a produselor cu ajutorul imaginilor, dezvoltată inhouse de Transart și care asigură o acuratețe de recunoaștere a produselor 94%. 

Acest site folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Acceptă și continuă Citește Politica de cookie
Contacteaza-ne
* Campuri obligatorii
Obligatoriu!
Nu e un e-mail valid!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
Nu este un număr!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform cu Politica de Confidențialitate, Termeni și Condiții

Obligatoriu!

Doresc să mă abonez la newsletter.

Vă rugăm să completați toate câmpurile cerute!