Panou de administrare & Analytics

Panou de administrare & Analytics

Colectarea datelor corecte și utile din piață nu este îndeajuns fiindcă este nevoie ca ele să fie analizate rapid pentru a lua cea mai bună decizie în timp util.

Modulul HERMES Dashboard & Analytics preia informațiile despre activitatea agenților de teren și alte date care au fost colectate cu ajutorul aplicației, iar mai apoi transformă toate aceste date în tablouri de bord(dashboard-uri) care conțin rapoarte interactive, ușor de înțeles și de analizat. Acest instrument îți oferă abilitatea de a vizualiza dintr-o privire și de a înțelege informații extrem de valoroase cum ar fi pattern-uri și trenduri despre afacerea ta și activitatea forței de vânzări din teren.

Asemenea detalii despre piață și propria companie aduc multă plus valoare business-ului tău fiindcă acum poți vedea mult mai clar trecutul, prezentul și viitorul. Faptul că acum ai acces la tot suportul de care ai nevoie pentru a lua decizii mai bune în timp mai scurt este o bună oportunitate pentru tine de a câștiga un avantaj competitiv important.

Acest site folosește module cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și publicitate. Acceptă și continuă Citește Politica de cookie
Contacteaza-ne
* Campuri obligatorii
Obligatoriu!
Nu e un e-mail valid!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
Nu este un număr!
Obligatoriu!
!
Obligatoriu!
!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform cu Politica de Confidențialitate, Termeni și Condiții

Obligatoriu!

Doresc să mă abonez la newsletter.

Vă rugăm să completați toate câmpurile cerute!